Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Πρωταπριλιά την Πρωτοχρονιά!

Το blog "καί Νουδου και Light" δημοσίευσε πριν μερικές μέρες μία όντως ψαρωτική φωτοσοπία- μαύρη φάρσα με σάιτ στοιχημάτων, για το αν θα ξανακαεί το δέντρο των Χριστουγέννων στο Σύνταγμα!!!Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ (που οφείλουμε να τους δώσουμε Πούλιζτερ μετά από αυτό) χωρίς να διασταυρώσουν και πολλά πολλά μετέδωσαν την φωτοσοπία σαν ένα τεκμηριωμένο γεγονός!



Ενημέρωση δηλαδή, όχι μαλακίες!

Αναδημοσίευση από το μπλογκ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ

2 σχόλια:

oblivion είπε...

το ερώτημα που προκύπτει είναι το κλασικό: ένοχος ή βλαξ;
αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχει τόση βλακεία, αντίθετα το εντάσσω στη συμπεριφορά των μμε ώστε να αναπαραχθεί όλη αυτή η τρομολαγνεία και να ενεργοποιηθούν ακόμα μια φορά τα αντανακλαστικά του φόβου μας..
ακόμα κι από αυτή τη μικρή "αθώα" είδηση..
καλή χρονιά εύχομαι.. κι ας μας πάει κάπου καλά!

hnioxos είπε...

Καλή χρονια oblivion! Η συγκεκριμένη περίπτωση κατά τη γνώμη μου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα της προχειρότητας της ενημέρωσης που μας παρέχουν τα κωλοκάναλα της τηλεόρασης. Εγώ για να σου πω την αλήθεια τηλεόραση δε βλέπω εδώ και πολύ καιρό και ενημερώνομαι κυρίως από το διαδίκτυο και από μπλόγκερς. Όσον αφορά δε την εξέγερση είναι σαφές ότι έχει πέσει σύρμα από παντού ό,τι είναι σχετικό να το θάβουν και να παραπληροφορούν. Αυτό το συμβάν είναι απλά ένα από τα χιλιάδες. Είναι όμως πολύ χρήσιμο γιατί δείχνει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός, κυρίως αν κρίνει κανείς από την περισπούδαστη σοβαροφάνεια με την οποία παρουσιάζεται το θέμα από τους δύο "δημοσιογράφους"