Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Απόκαλυψη της πολιτικής ταυτότητας του κυρίου Βγενόπουλου




Επιτέλους μάθαμε τι κόμμα ψηφίζει ο κύριος Βγενόπουλος!

Ο πρόεδρος της MIG με τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του προέδρου του Συνασπισμού αποκάλυψε ότι προσπαθεί με κάθε μέσο να συμβάλλει στην περαιτέρω άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις!

Με το φτηνό τέχνασμα της μήνυσης και της ανακοίνωσης που ακολούθησε προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια! Δε μασάμε κύριε Βγενόπουλε! Καταλάβαμε επιτέλους τι πλεκτάνη κρύβεται από πίσω! Είμαστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη μήνυση κατά του κυρίου Τσίπρα αλλά και εναντίον του STAR CHANELL για ξεκάρφωμα, έχουν γίνει μετά από κεντρική συνεννόηση και μακρόπνοο σχεδιασμό από την Κουμουνδούρου!

Το μαρτυράει το πρόσωπο του κυρίου Τσίπρα σήμερα το πρωί και η νηφαλιότητα με την οποία απάντησε στη σχετική ερώτηση των ΜΜΕ :"Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ!"

Από το πρωί, όλες οι οργανώσεις του Συνασπισμού εις άπασα την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό έχουν επιδοθεί σε ένα τρικούβερτο γλέντι με το ανέλπιστο δώρο!

Μάλιστα εδώ στη Βιέννη τσουγκρίζουν κόκκινα αυγά και αγκαλιάζονται για να δώσουν το φιλί της αγάπης ωσάν το Πάσχα να έφτασε φέτος νωρίτερα, και μάλιστα κατά πρωτοτυπία και σε δυσαρμονία με τα συνήθη, Παρασκευή αντί για Κυριακή!
Βεβαίως δε μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αυτό έχει γίνει σε συνεργασία με την εκκλησία καθότι οι οπαδοί του εν λόγω κόμματος είναι γνωστοί αντίχριστοι! Με αυτή τη μήνυση αποδεικνύεται ότι είναι και ο κύριος Βγενόπουλος!

Το ΠΑΣΟΚ, πάνω που πήγε να ανακάμψει μετά από όλη αυτή την τεράστια περίοδο κρίσης, από σήμερα τα έχει βάψει τελείως μαύρα! Μάλιστα ακούγεται ότι ο κύριος Βγενόπουλος, καταχωρημένος πια στη λίστα των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών, που με διάφορες δολοπλοκίες προσπαθούν να αλώσουν το κράτος από τα μέσα, έχει από το πρωί τηλεφωνικές συνομιλίες με τον κύριο Παπανδρέου και τη Χαριλάου Τρικούπη, που τον εκλιπαρούν να κάνει και σε αυτούς μήνυση!

Περαστικά μας, Καλό Πάσχα και καλά κρασιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: