Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Η Λέσβος ανήκει... στους Λέσβιους!

Διαβάζοντας εδώ, αλλά και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ βλέπω πως η σύγχρονη ακροδεξιά αλλά και η επιεικώς ηλίθια νοούμενη "πολιτική ορθότητα" κάποιων κυρίων από το νησί της Λέσβου ξεπερνάει τα όρια!

Η χρήση του όρου λεσβία για την περιγραφή των ομοφυλόφιλων γυναικών έχει καταξιωθεί διεθνώς εδώ και πολλές δεκαετίες, ίσως και παραπάνω.

Όμως το σκοταδιστικό μένος κάποιων δεν καταλαβαίνει από τέτοια. Προσπαθούν να "καθαρίσουν" το νησί τους από το κουσούρι του να είναι ταυτισμένο με την επονείδιστη ιδιότητα της ομοφυλοφιλίας. Έχουν και παιδιά να μεγαλώσουν οι άνθρωποι... Δε μπορούν τα μικρά κοριτσάκια να παίρνουν αυτό το κακό παράδειγμα.

Όπως έλεγε και η κυρά-Φλάτζενα σε ένα σχόλιο της σε ένα ποστ του αγ(ρ)ίου Καλαβρύτων: "Ανησυχώ για τα μικρά παιδάκια μητροπολίτα μου, που δε γεννιούνται με ομοφυλοφιλία και την κολλάνε στην πορεία από αυτά που βλέπουνε". Τέτοιες αφελείς απόψεις φαίνεται ότι συμμερίζονται και οι αξιότιμοι κύριοι(;) που υπέβαλλαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, οι οποίοι μάλιστα ανακοινώνουν πως, σε ενδεχόμενη θετική έκβαση της δίκης, θα προσφύγουν στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Ή μήπως υπάρχει κάτι άλλο ή κάποιοι άλλοι που κρύβονται πίσω από όλη αυτή την ιστορία;
Η πρόσφατη ανακοίνωση της προώθησης του νομοσχεδίου για την ελεύθερη διαβίωση προκαλεί αθέλητα συνειρμούς.

Μήπως όλο αυτό εντάσσεται σε έναν γενικότερο πόλεμο που έχει ξεσπάσει από κάποιους σκοταδιστικούς κύκλους με προεξάρχουσα την εκκλησία έτσι ώστε να υπάρχει πίεση προς πάσα κατεύθυνση με σκοπό τις μικρότερες δυνατές απώλειες από τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις;

Στην οποιαδήποτε περίπτωση το θέμα εκθέτει τη χώρα μας, η οποία από τις ευρωπαϊκές χώρες αποδεικνύεται από τις πιο ομοφοβικές. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου.

Παραθέτω και μια παλιότερη διαφήμιση του ούζου "Πλωμάρι" καθαρά λεσβιακού περιεχομένου

10 σχόλια:

πετρούλα είπε...

Ας μας μηνύσουν και οι κινέζοι γιατί οταν θέλουμε να πουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε κάτι λέμε οτι αυτά που ακούμε είναι κινέζικα

Βάσκες είπε...

Χε χε χε δεν παίζονται οι τύποι. Όσο και να γελάς δεν φτάνει.

Ωραία και η διαφήμηση. Η απουσία της δεύτερης γυναίκας είναι τόσο χτυπητή που είναι σίγουρο πως το έκαναν επίτηδες ώστε να γίνει πιο λεσβιακό.

Ρε παιδιά έχει πολύ σκοτάδι εδώ στην ντουλάπα δεν ανοίγει κανένας την πόρτα;

hnioxos είπε...

@Πετρούλα: Υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα: Σκοτσέζικο ντους, ανέκδοτα με ποντίους, "γίνομαι τούρκος" και άλλα πολλά, όπως και αυτό που αναφέρει ο xomeritis περί turkey

hnioxos είπε...

@Βάσκες:
Άστα και πού είσαι ακόμα... Για να δούμε τι θα γίνει και στο δικαστήριο, γιατί όλο και κανένας καβλωμένος δικαστής μπορεί να βρεθεί όπως έγινε και με το κόμικ του Gerhard Haderer για τη ζωή του Ιησού και γίναμε διεθνώς ρεζίλι. Όσον αφορά τη διαφήμιση, κυκλοφορούσε εχθές ευρέως, σε ποστ αυτών που έγραψαν για το θέμα. Έτσι έπεσα κι εγώ πάνω της. Είναι από τη δεκαετία του 90 νομίζω

koulpa είπε...

χαχα το άκουσα και κόντεψα να πέσω από την καρέκλα.. δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποια πινή γι αυτούς που θέλουν να απασχολήσουν τη δικαιωσίνη με ηλιθιώτητες; δηλαδή εντάξη κύριε ναδεχτώ την ιδιαιτερότητά (ηλιθιώτητά) σου αλλά να μη με χαζέψεις κι όλας!!:):)
καλό μήνα και καλό καλοκαίρι:):)

Κυρά-Φλάντζενα είπε...

Είμαι εξαλλη μαζί σας κύριε Ηνίοχε! Καταρχάς μου αναρτήσατε ενα σχόλιο που πολύ σοφά είχε στοχαστεί και σβήσει ο Σεβασμιότατος Καλαβλήτων, αλλά κυρίως προσβαλλετε την πατρίδα της Σαπφούς που όλοι ξέρουμε πως ήταν μια χαρά αντράκι και οχι ομοφυλλόφιλή!

Αλλά δεν θα περασει το δικό σας! Εγω και η φίλη μου κυρία Λουκά θα απαιτήσουμε να αλλάξουμε το όνομα του γνωστού δέντρού της συκίας καθώς και προσβάλεται η φήμη του!

...Επίσης θα άλλαξουμε τις εκφάσεις
"Κουνάει την Αχλαδιά" με "Κουνάει το Πευκο" και το "Σηκώνει το Σακάκι" με "Σηκώνει το Καπάκι" πραξεις που δηλώνουν ανδρισμό!

hnioxos είπε...

@koulpa:
Ναι φαντάζει τρελλό αλλά αυτοί οι τύποι το εννοούν! Ελπίζω το δικαστήριο να αποφασίσει το αυτονόητο, αν και ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Πάντως αυτοί οι τύποι την δημοσιότητά τους την κέρδισαν, έστω και με μαλακίες...
Την καλησπέρα μου και καλό καλοκαίρι και σε σένα. Θα περάσω κι εγώ από το... σπίτι σου σε λίγο

hnioxos είπε...

@Κυρα-Φλάντζενα:
Τιμή μου κατ' αρχάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιό μου.
Όσον αφορά τις αιτιάσεις σας για το προσφιλές μου δένδρο της συκιάς, νομίζω ότι δεν έχουν καμμία βάση. Ακόμα και οι πρωτόπλαστοι χρησιμοποίησαν τα φύλλα αυτού του δένδρου για να καλύψουν την γύμνια τους. Άρα από τότε το δένδρο αυτό έχει μια συνάφεια με την οποιαδήποτε σαρκική αδυναμία. Βεβαίως αυτό που δυστυχώς δε γνωρίζουμε, αλλά και η ιστορική έρευνα δεν έχει ακόμη απαντήσει είναι πού τα τοποθέτησαν τα φύλλα του εν λόγω δένδρου, μπρος ή πίσω...
Μήπως εκεί που μαζεύεστε όλες μαζί οι θεούσες απαντάτε και σε θέματα ιστορικά που άπτονται υπαρξιακών ζητημάτων; Αν μπορούσατε να μου δώσετε απάντηση στην παραπάνω ερώτηση θα σας ήμουν υπόχρεος.

Τώρα όσον αφορά τις εκφράσεις στις οποίες αναφέρεστε, για τη μεν πρώτη έχω να πω ότι το πεύκο είναι ένα δένδρο που δεν ανταποκρίνεται τόσο εύκολα στο κούνημα όπως η αχλαδιά, που αν την πολυκουνήσεις πέφτει ένα αχλάδι. Έχετε κουνήσει ποτέ πεύκο; Εγώ πάντως έχω κουνήσει αχλαδιά.
Για τη δεύτερη φράση έχω να πω ότι δε γνώριζα ότι το σακάκι χρησιμοποιείται για σεξουαλικά και χυδαία υπονοούμενα. Κρίμα γιατί πολύ σπάνια φοράω σακάκια. Πάντως το καπάκι σαν υποκατάστατο δε μου αρέσει. Προτιμώ τη φράση το σηκώνει το σαπούνι...

Υ.Γ. 1. Το σχόλιό στο ιστολόγιο του Καλαβλήτων δεν έχει διαγραφεί. Αντίθετα έχουν διαγραφεί τα δικά σας.Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι πολύ αυτοκαταστροφικός. Διαγράφει αυτούς που τον υποστηρίζουν...

2.Δε γνώριζα ότι η Σαπφώ ήταν άνδρας και σας ευχαριστώ για την πληροφορία. Πάντως υπάρχουν κάποιες παντρεμένες που είναι περισσότερο άνδρες από τους άνδρες τους...
Τα χαιρετίσματά μου στο Δρ. Φλάντζα. Έμαθα ότι τού βάλατε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι αυτό(ν) το(ν) Πάσχα

Lucha Libre είπε...

Τώρα όλοι οι Έλληνες με περίεργα επώνυμα, πχ Τσιμπούκης, μπορούν να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμα των μηνυτών (Δαυλών και Ντεκαυλών) και να ζητήσουν την αποσύνδεση του ονόματός τους από κάθε είδους σεξουαλική δραστηριότητα πλην της ιεραποστολικής στάσης. Δια της δικαστικής οδού βεβαίως!
Αναρωτιέμαι για την απόφαση...

ΥΓ: Με μια ελαφριά καθυστέρηση που οφείλεται στις παρατεταμένες διακοπές έρχεται και το παιχνιδάκι του τοίχου. Μπορεί να αργώ αλλά δεν ξεχνώ! Σωστός Ραν-ταν-πλαν !

hnioxos είπε...

@incontinentia: Χαχαχα... Σωστά, δεν είχα σκεφτεί τα Ελληνικά ονόματα! Το θέμα είναι η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα; Αυτό σε σχέση με το συγκεκριμένο όνομα που ανέφερες αλλά και με αντίστοιχα του ιδίου περιεχομένου.

Οι διακοπούλες μάλλον σε Αρμένικη επίσκεψη κατέληξαν ε; Ελπίζω να πέρασες καλά! Το παιχνιδάκι το περιμένω, οι άλλοι δύο το έκαναν, με την ησυχία σου και με το πάσο σου