Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Μπλογκοπαίχνιδο ντα ντα

Μετά από πρόσκληση του αγαπητού yellow kid και την εξαιρετική του ιδέα να φτιάξουμε ένα παζλ φράσεων που θα πάρουμε από διάφορους μπλόγκερ της επιλογής μας, ιδού και η δική μου η συμβολή.

Αντιγράφω λοιπόν από τον yellow kid :

Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε φράσεις από πέντε μπλόγκερ της επιλογής μας και να σχηματίσουμε με τις φράσεις αυτές μια καινούργια φράση

Επίσης

Α. Η επιλογή της κάθε φράσης από τον κάθε μπλόγκερ να μην μην ξεπερνά τις τρεις λέξεις και να επιλέγεται από τους χρήστες με όσο το δυνατόν τυχαίο copy/paste.

Β. Δεν έχει σημασία αν στο τέλος η πρόταση ή η παραγραφός βγάζει νόημα. Αυτό είναι και η πλάκα! Αποφύγετε να "ωραιοποιήσετε" το αποτέλεσμα, και αφήστε την ως έχει.

Γ. Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε φράσεις απο ήδη επιλεγμένους μπλόγκερ.

Ξεκινάω με φράσεις από τους Συκιά, Βιολόγο, Κάρολο Πολσεμάνογλου, Ιφιμέδεια, Βάσκες και τους παρακαλώ και αυτούς να κάνουν το ίδιο.

Η φράση λοιπόν γίνεται:
"Mrs Petrochilos απολαμβάνει έβγαλε πέρυσι διαβατήριο ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΡΗΣ ανοίξει το σπίτι το κολλητό παντελόνι"

οπότε αν την ενώσουμε με τη φράση που ήδη έχει φτιάξει ο yellow kid γίνεται:

"... όπως η παλλόμενη καρδιά μια δημόσια εκδήλωση χάνεται η Ερμού αναρχικούς από στημένα κανάλια Κράμερ εναντίον Κράμερ Mrs Petrochilos απολαμβάνει έβγαλε πέρυσι διαβατήριο ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΡΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΡΗΣ ανοίξει το σπίτι το κολλητό παντελόνι..."

Αυτά και τα μυαλά στα κάγκελα...

9 σχόλια:

pølsemannen είπε...

Καλά έλεος!

Τι θα πει η μέγιστη μεταρρυθμιστρών δι όλα αυτα;

Μβαλάκιον ελήφθη όβερ!

Ιφιμέδεια είπε...

Ok. Omen accipio. Μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο -κυρίως η τυχαία επιλογή και η προσπάθεια να βάλεις blogger που δεν έχουν βάλει άλλοι, αλλά θα επιχειρήσω.

Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!

Ιφιμέδεια είπε...

Έτοιμη!

pølsemannen είπε...

Τα ντανταϊστικό σας λουκάνικο -γίγας είναι έτοιμο!

Yellow Kid είπε...

Θα τον τρελάνουμε τον ήλιο, σίγουρα ναι!

Βάσκες είπε...

Χε χε χε θα παίξω...

Ταχυδρόμος! είπε...

Πολύ γέλιο!

Βάσκες είπε...

Το είδες που έπαιξα;

hnioxos είπε...

@ Βάσκες

Θα έρθω σύντομα από κει...