Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τι πραγματικά έγινε το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου στα Εξάρχεια

Μετά από την απίστευτη και απαράδεκτη υπόθεση της τρομοκράτησης των πολιτών στα Εξάρχεια την 4η Σεπτεμβρίου 2009 με την αναίτια εισβολή των ΜΑΤ και τον ξυλοδαρμό πολιτών με μόνο λόγο ότι βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο συγκεκριμένο μέρος, αναδημοσιεύω από το tvxs τη συνέντευξη του πολίτη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς επί της οδού Μπενάκη αρχικά, έπειτα αφού του φόρεσαν χειροπέδες τον έδεσαν σε ένα δέντρο (!), όπου συνέχισαν να τον ξυλοκοπούν, στη συνέχεια τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ και μετά από δικό του αίτημα στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς", όπου διαγνώστηκε ότι έχει σπάσει ένα πλευρό του το οποίο του έχει τρυπήσει τον πνεύμονα!

ΕΛ.ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν μη τι άλλο, είναι παρήγορο ότι αυτό το περιστατικό παρότι θάφτηκε από τα συμβατικά ΜΜΕ πήρε έκταση από μπλόγκερς.. κατά τα άλλα, οργή.
η αίσθησή μου είναι ότι τις τελευταίες μέρες (ίσως λόγω εκλογικής ρευστότητας και περιορισμένου ελέγχου εντός της ΕΛΑΣ) η αστυνομία έχει αποθρασυνθεί..
καλώς σε βρήκα.

hnioxos είπε...

nobudget καλώς ήρθες!

Εμένα αίσθησή μου είναι ότι βρήκε ευκαιρία η αστυνομία να κάνει επίδειξη ισχύος. Δε νομίζω ότι υπάρχει περιορισμένος έλεγχος εντός της αστυνομίας. Θεωρώ ότι οι ανώτεροι αξιωματικοί είναι απολύτως ενήμεροι για το τι συμβαίνει και απλά τους καλύπτουν. Για να μην πω ότι οι διαταγές είναι απλά ότι κάντε ότι μπορείτε να καταρρακώσετε το ηθικό των πολιτών αρκεί να μη σας βλέπουν. Το είπε και ο Μαρκογιαννάκης εξάλλου το Δεκέμβριο. Περιμένω κι άλλες επιθέσεις από την αστυνομία το αμέσως επόμενο διάστημα. Και κυρίως στα Εξάρχεια, στο παρκάκι της Ναυαρίνου, στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων και στο κτήμα Δρακόπουλου του χουντοδήμαρχου. Αυτά τα μέρη και οι εστίες αντίδρασης στις επιδιώξεις της διοίκησης που δημιουργήθηκαν εκεί, είναι σπορά του Δεκέμβρη και δε θέλουν βέβαια να τα αφήσουν να ανθίσουν.